Mode Kläder & Skor online
 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Leverans
EMS, DHL, när världen är singel, nästa dag leverans (runt om i världen), leveranstid har en skillnad, vänligen motsvara webbplats för att spåra ditt paket.

Returer och byte
Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du inte bära i ursprungligt skick och i sin originalförpackning inom 28 dagar efter mottagandet av gengäld kommer vi att återbetala priset fullständiga produkten (beställning i november och December kan returneras fram till den 31 januari följande år).

Såvida produkten är fel eller tas emot i sitt ursprungliga oanvända tillstånd och inom 28 dagar efter mottagandet av alla originalförpackning att återvända, kan vi inte erbjuda en återbetalning eller ersättningspost.

Vi kan inte acceptera förlorade eller skadas under sjöfart, returer och ansvar. Vi rekommenderar att du noga förpackade produkter, för att undvika skador, registrerad, rekommenderat brev eller bud returnera varorna. Bevis på porto accepteras inte som bevis för leverans. Kostnaden för återinförda varorna skall bäras av dig. Efter återkomsten varorna frågan avbokningsavgifter betalas av dig.

Välj noga storlek ...
Vi kommer att utbyta skorna är inte rätt storlek minus portokostnader. Du måste först skicka oss till returnera eller byta varor och informera orsaken. Detta är dagensfotografi.se Ltd diskretion återbetalning någon returportot kostar mindre än denna politik, som kan locka en 20% utsättning avgift. Du kan räkna med att betala en återbetalning för inköp av samma ursprungliga form inom 30 dagar efter att vi tagit emot din retur eller sju dagars varsel inställda. Frakt och expeditionsavgift kommer inte att återbetalas (1) obeställbara paket (inklusive de avlastare kan inte hitta kunder, vilket resulterar i för att skickas tillbaka till avsändaren eller övergivna), (2) har avslagits eller (3) annullera ordern leverans av varor Efter levereras. Alla obeställbara eller avslagits order kommer att behandlas som avkastning, eftersom det gångna tillbaka objektet genom att använda samma strategi.

Om du får är skadad, felaktig eller felaktig post, kommer vi att återbetala dina portokostnader. Vi kommer att göra vårt bästa för att snabbt och med så lite besvär för dig kan lösa problemet. Vi kommer gärna tillbaka i 30 dagar från leveransdatum, samma projekt. Om du vill ha pengarna tillbaka, då värdet av skadade, kommer defekta eller felaktiga varor återbetalas i sin helhet, inklusive dina portokostnader. För 60 dagar efter ett misslyckande att utveckla en produkt, vänligen kontakta oss

Back
Copyright ©2020 www.ungaigrunden.se Powered by utbildare,sandaler,rabatt skor